Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld. Dezelfde dag verzonden.

Ben jij op zoek naar de allerbeste diervoeding voor je pup? Goed dat je hier een weloverwogen keuze in wilt maken! In deze jonge levensfase is vitaminerijk en gezond voer namelijk heel belangrijk. Best Petfoods geeft je graag 4 adviezen om het beste puppyvoer voor jouw jonge hond te kiezen.

1. Kies altijd voor licht verteerbare puppyvoeding

In de shop van Best Petfoods kun je selecteren in welke levensfase jouw hond zit. Puppy dus! Het is belangrijk dat je enkel uit deze voeding kiest, en niet voor normale hondenvoeding. Waarom niet? Nou, ongeacht het ras of de grootte; iedere puppy heeft een gevoelig spijsverteringsstelsel door de snelle groei. De een meer dan de ander, maar iedere jonge hond heeft licht verteerbare voeding nodig. Wanneer je in onze webshop de puppyvoeding aanvinkt, komt er enkel licht verteerbare voeding tevoorschijn.

Het beste puppyvoer voor jonge honden

2. Ondersteuning bij de snelle groei van jonge honden

Het beste puppyvoer heeft ook de juiste voedingsbalans om te ondersteunen bij de groei van je hond. Omdat grote rassen snel spieren opbouwen op hun grotere skelet, kunnen vooral deze rassen tijdens de groei last krijgen van gewrichtsbelasting of -stress. Kies dus met name bij deze rassen voor puppyvoer met voedingsstoffen die de gewrichtsgezondheid ondersteunen.

3. Het juiste formaat brokken voor puppy’s

Goede gebitshygiëne is voor iedere hond belangrijk, maar voor puppy’s in het bijzonder. Kleinere honden kunnen namelijk last hebben van tandsteen of andere problemen met hun tanden. Een speciale snack die hiervoor bedoeld is, zoals chewz, kan dit tegengaan. Ook bij de keuze voor het beste puppyvoer is het belangrijk dat je dit weet. Het juiste formaat brokken kan hier namelijk bij helpen. Dit stimuleert je puppy om te kauwen, wat goed is voor het gebit.

Best Petfoods beste puppyvoer

4. Versterk het immuunsysteem met het beste puppyvoer

Tot slot luidt ons advies om puppyvoer te kiezen dat het immuunsysteem in de eerste weken ondersteunt. Nadat puppy’s geen moedermelk meer krijgen is er namelijk een paar weken sprake van een immuniteitsgat. Hun eigen afweer functioneert nog niet optimaal, dus rijke voeding is dan onmisbaar.

Maar… wat is dan het beste puppyvoer?

Als je puppyvoer aanvinkt in de webshop, wordt de selectie met diervoeding al kleiner, maar alsnog kun je kiezen uit meer dan 200 producten. En die keuze kan toch lastig zijn. Want wat is nu het beste puppyvoer? Dat kunnen wij niet voor je bepalen zonder dat we op de hoogte zijn van het ras, de grootte en de gezondheid van je hond. Neem daarom gerust contact op voor een persoonlijk advies. Wij geven je dan een aantal opties. Want degene die uiteindelijk bepaalt wat het beste puppyvoer is, is natuurlijk altijd nog… je puppy zelf!

Snacks voor pups?

Ja, die zijn er ook! Want naast het beste puppyvoer, wil je je hondje natuurlijk ook op z’n tijd verwennen of belonen met snacks die ook voor puppy’s gemaakt zijn. De meeste snacks van Best Petfoods zijn voor honden in alle levensfasen geschikt. Ook dit kun je selecteren wanneer je op zoek gaat in de webshop. Hier vind je een uitgebreid assortiment met de beste merken snacks, namelijk van Ziwi, Amiguitos, Dogsee, Acana en Orijen. Nu is het alleen nog aan jouw pup om zijn favoriete smaak kenbaar te maken!

Bekijk al ons puppyvoer

Gepubliceerd op 2020-03-22

Schrijf je in en ontvang de beste deals

{{ errors.first("email") }}

bestpetfoods.nl

Hier vind je alle producten die worden geleverd in Nederland en België.

Woon je ergens anders?

Wij bezorgen ook in Duitsland!