Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE
Op werkdagen voor 15:00 besteld. Dezelfde dag verzonden.

Kerst is de tijd van gezelligheid, lekker eten en van cadeaus. Kerstcadeautjes voor jou, voor je familie en voor je huisdier natuurlijk! Maar met welke cadeaus kun je je dierenvriend verrassen tijdens de kerst? Wij hebben de 6 leukste kerstcadeaus voor je hond of kat in deze blog op een rijtje gezet!

Kerstcadeau 1: Hondenkoekjes uit de zelfgemaakte adventskalender

Zodra de kalender 1 december aangeeft, is het tijd om in de kerststemming te komen. En daar hoort natuurlijk een adventskalender bij, met heerlijk gevulde chocolade of ander lekker snoepgoed. Of met smakelijke hondenkoekjes natuurlijk! Je kunt namelijk zelf gemakkelijk een adventskalender in elkaar kunt knutselen voor je dierenvriend en deze vullen met de lekkerste hondensnacks. Dit is het ideale kerstcadeau voor je hond, want zo verwen je je viervoeter iedere dag met een heerlijk hapje! Tenminste, als je hond met zijn pootjes van de adventskalender af kan blijven...

Kerstcadeaus voor je hond

Kerstcadeau 2: Kattencadeautjes met catnip

Wat ruikt daar zo lekker onder de kerstboom? Katten herkennen de geur van catnip uit duizenden en kunnen dit vaak maar moeilijk weerstaan. Daarom is een speeltje gevuld met catnip het perfecte kerstcadeau voor je kat. Of verwen je poezenvriend deze kerst met een overheerlijk natvoertje met biologisch kattenkruid. Smullen maar! 

Kerstcadeau 3: Een lekker bot onder de kerstboom

Een lekker bot om aan te knabbelen en sabbelen, daar maak je iedere hond blij mee. Bij het kauwen op het bot komt het stofje endorfine vrij, waardoor je hond zich blij en tevreden voelt. Daarnaast is het knabbelen ook nog eens hartstikke goed voor de mondgezondheid van je viervoeter. Kortom, een ideaal kerstcadeau voor je hond! Kom alvast in de kerststemming en verwen je hond bijvoorbeeld met een hertenbot of -hoef.

Kerstcadeau hond

Kerstcadeau 4: Denkspelletjes tijdens de kerstvakantie

De feestdagen zijn de perfecte tijd om lekker te bonden met je huisdier. En wat is nu gezelliger dan samen een spelletje spelen? Misschien ken je ze wel, de denkspelletjes waarbij je hond of kat verschillende vakjes moet openen met behulp van zijn of haar neus en pootjes. Deze denkspelletjes dagen je dier uit om op een creatieve manier op zoek te gaan naar de beloning: het koekje! Vul het spel met knapperige hondenkoekjes of verrukkelijke kattensnacks. Uren speelplezier gegarandeerd met dit kerstcadeau voor je hond of kat!

Kerstcadeau 5: Kerstdiner voor je kat

Het hoogtepunt van de feestdagen is natuurlijk het kerstdiner. Vaak trekken we zelf alles uit de kast en halen we het lekkerste eten in huis. Maar wat serveer jij je kat eigenlijk tijdens de feestdagen? Verwen je dier dit jaar met een écht kerstdiner. Of je nu kiest voor mals natvoer met hert, knapperige kattenbrokken met zalm of heerlijk droogvoer met eend, Best Petfoods heeft alles in huis voor een overheerlijk kerstdiner!

Bekijk hier onze kattenvoeding

Kerstcadeau 6: Een zacht mandje of nieuw bed

Tenslotte is het tijdens de drukke feestdagen natuurlijk ook belangrijk dat je dier goed uitrust. Een nieuw kussen of zacht mandje is daarom een leuk kerstcadeau voor je hond of kat. Zo kan je kat tijdens de kerstdrukte lekker in zijn nieuwe mandje wegkruipen of je hond een lekker dutje doen op zijn zachte kussen. Ideaal voor een warme en comfortabele kerst!

Kerstcadeaus voor je kat

Heeft deze blog je geholpen bij het kiezen van het perfecte kerstcadeau voor je hond of kat? Mooi! Of je nu kiest voor een zelfgemaakte adventskalender met hondenkoekjes, een kattencadeautje met catnip of een uitdagend denkspelletje, dit wordt voor je dierenvriend een kerst om nooit te vergeten. We wish you a meowy christmas and a woofy new year!

Gepubliceerd op 2020-12-15

Schrijf je in en ontvang de beste deals

{{ errors.first("email") }}

bestpetfoods.nl

Hier vind je alle producten die worden geleverd in Nederland en België.

Woon je ergens anders?

Wij bezorgen ook in Duitsland!